Trouwen bij Stoer
 

 

 Trouwen bij Stoer in de Beemster,

gegarandeerd een prachtige bruiloft.

Trouwen bij Stoer in de Beemster.

Stoer in de Beemster is per 1 juli 2017 een officiële trouwlocatie van de gemeente Beemster.  De Beemster, een schitterende polder niet alleen bekend vanwege zijn kaas maar natuurlijk ook vanwege het prachtige stukje werelderfgoed.

Gelegen tussen Hoorn, Alkmaar en Purmerend is “Stoer” voor alle gasten gemakkelijk te vinden.

Op jullie bruiloft komen alle specialiteiten van Stoer in de Beemster samen. De ceremonie, het aansnijden van de taart, het diner, het feest, alles is tot in de puntjes verzorgd en helemaal naar jullie wens, die van het bruidspaar.

Onze Stoere kamer is een uitermate geschikte ruimte waar de huwelijksceremonie voltrokken kan worden. Ook is er de mogelijkheid om bij mooi weer de huwelijksplechtigheid in de prachtige tuin te laten voltrekken of op het aansluitend terras.

 

Zorgeloos trouwen bij Stoer in de Beemster voor, romantiek, gezelligheid en heerlijk genieten.

Een tweetal voorbeelden hoe jullie perfecte dag eruit zou kunnen zien staan hieronder weergegeven. Uiteraard is geen enkele wens te gek en kunnen wij samen met u de mooiste dag van uw leven een schitterende invulling geven.

Voorbeeld

U nodigt 30 personen uit om de huwelijksceremonie bij te wonen, te proosten met champagne en te genieten van een heerlijk diner. ‘s Avonds nodigt u nog eens 60 personen extra uit om van jullie bruiloft een top feest te maken!

 
 • 14:00 uur, ontvangst met koffie / thee en huisgemaakt koekje
 • 15:00 uur, trouwen in de Stoere Kamer
 • 16:00 uur, proosten met bubbels en bruidstaart*, vervolgens aperitief/ luxe nootjes en een ronde bittergarnituur van Holtkamp
 • 17:30 uur, drie-gangen diner (Dinermenu 1) inclusief consumpties
 • 20:30 uur, een feestavond: genieten tot in de late uurtjes. Geserveerd: tapbier, huiswijn, fris en sappen + 8 x een amuse (warm en koude bereiding)
 • 01:00 uur, afsluiting van jullie bijzondere dag

Totale prijs € 5850 (excl. muziek/bruidstaart)

 Voorbeeld

 

Een zorgeloze dag genieten op een maandag, dinsdag of woensdag bij Stoer in de Beemster.

Jullie nodigen 30 personen uit voor de huwelijksceremonie en diner. ‘s Avonds totaal 75 personen om een fantastische feest van jullie huwelijk te maken. 

 
 • 14:00 uur, ontvangst met koffie
 • 15:00 uur, trouwen in de Stoere Kamer
 • 16:00 uur, proosten met bubbels op jullie huwelijk, vervolgens aperitief/ luxe nootjes en 2 x een amuse
 • 17:30 uur, drie-gangen diner (Dinermenu 1) inclusief consumpties
 • 20:30 uur, genieten van een spetterend feest.  Geserveerd: bier, wijn, fris en sappen + 6 x een amuse (warm en koude bereiding)
 • 24:00 uur, afsluiting van jullie huwelijksfeest

Totaal prijs € 4750 (excl. muziek)

 

Zoveel mensen, zoveel wensen

Om uitgebreid de tijd te kunnen nemen en jullie wensen te bespreken vragen wij u een afspraak in te plannen met onze bedrijfsleider; Laurens Bakker 0299633725 hij zal u informeren over de mogelijkheden binnen ons bedrijf en aan de hand van uw wensen een overzichtelijke offerte opstellen.

U kunt natuurlijk ook even langskomen zonder afspraak om gewoon lekker een kopje koffie te drinken of een lunch / diner te gebruiken en te proeven van de sfeer bij Stoer in de Beemster.

tot snel

m.v.g. Team Stoer

 

 

 

 

terug naar boven