Reserveren

Op deze pagina kunt u in een paar stappen online een reservering maken. Uw reservering is een aanvraag en dient altijd door Stoer in de Beemster te worden bevestigd.

U kunt uiterlijk tot 24 uur van tevoren een reservering maken. Indien u wilt reserveren voor dezelfde dag, dan kunt u telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt dan bellen naar 0299-633725 (dinsdag, woensdag, vrijdag t/m zondag bereikbaar vanaf 11.00 uur).

Openingstijden (oktober t/m maart) 

dinsdag, woensdag vanaf 17.00 uur

vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 12.00 uur

Openingstijden (april t/m september) 

dinsdag, woensdag, vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

Op kerstavond en oudjaarsdag zijn wij gesloten.

Vanwege het coronavirus hebben we een aantal extra vragen in ons reserveringssysteem opgenomen, wij gaan ervan uit dat een ieder die bij ons reserveert hier serieuze aandacht aan schenkt, op deze manier kunnen wij u veilig van dienst zijn!!

–Wij zijn 22 t/m 28 november gesloten–

–graag ontvangen wij u een andere keer–

–Wij zijn 22 t/m 28 november gesloten–

–graag ontvangen wij u een andere keer–

Betalen
Wij prefereren contant, daarnaast kunt u uiteraard ook betalen met pin, visa, eurocard, vvv diner-cheque en diner cadeau.

Natuurlijk kunt u ook betalen met onze eigen dinerbon.

ivm veiligheid en extra kosten nemen wij geen biljetten aan van € 200 en € 500

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)
Wij hanteren de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Dit zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven
zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.) horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten.
U kunt deze voorwaarden downloaden op: www.khn.nl/uvh-nl

terug naar boven